Fel C800-0036 visas när du laddar ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Can't process the update. If the problem persists, go to
www.xbox.com/support.
Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-0036

Obs! Symbolerna “x” varierar.

Detta kan innebära att det finns ett lås på ditt Xbox Live-konto.

Lösning

Om din Xbox 360-konsol har manipulerats eller modifierats kan den inte längre ansluta till Xbox Live, installera programuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran. Du kan fortfarande spela befintliga spel offline på konsolen. Gör så här:

• Koppla fysiskt från nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  • Följ anvisningarna nedan för att inaktivera den automatiska inloggningen för att kunna spela spel offline. Så här inaktiverar du automatisk inloggning:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till Settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard genom att trycka på B-knappen på handkontrollen.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller uppdatera konsolprogramvaran leder till ett fel.