Felkod C800-0080 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Felkod C800-0080 föregås av följande meddelande:

• Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Detta kan betyda att någon har gjort intrång i eller modifierat din konsol. Därför kan konsolen inte längre ansluta till Xbox Live, installera programuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

• Koppla bort din Xbox 360
  • Du kopplar bort din Xbox 360 genom att fysiskt koppla bort nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.

• Inaktivera automatisk inloggning
  • Om du följer stegen nedan kan du inaktivera automatisk inloggning så att du kan spela spel offline. Så här inaktiverar du automatisk inloggning:

1. Starta om konsolen.
    2. Välj No (Nej) om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till Settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard genom att trycka på B-knappen på handkontrollen.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller att uppdatera konsolprogramvaran kommer att resultera i fel.