Felet C810-1011 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Felkod C810-1011 eller följande felmeddelande visas när du försöker ladda ned en konsoluppdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Detta kan betyda att någon har gjort intrång i eller modifierat din konsol och att den har stängts av från Xbox Live. Om konsolen har stängts av kan den inte längre ansluta till Xbox Live, installera programuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran. Läs om Xbox Live-konsolavstängningar.

Lösningar

Du kan fortfarande spela befintliga spel i offline-läge fast din konsol är avstängd. Så här gör du:

1. Koppla från nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  2. Inaktivera automatisk inloggning:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till Settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard genom att trycka på B-knappen på handkontrollen.

Konsolen kan nu spela befintliga spel offline. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller att uppdatera konsolprogramvaran kommer att resultera i fel.