Felet C810-1012 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Felkod C810-1012 eller följande felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Detta kan innebära att din konsol har manipulerats eller modifierats och att den har stängts av från Xbox Live. Om konsolen har stängts av går det inte längre att ansluta den till Xbox Live, installera programvaruuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran. Läs om Xbox Live-konsolavstängningar.

Lösning

Du kan fortsätta använda konsolen offline med dina befintliga spel om du kopplar från nätverkskabeln eller tar bort Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen och inaktiverar den automatiska inloggningen. Följ anvisningarna nedan för att inaktivera den automatiska inloggningen:

1. Starta om konsolen.
  2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
  3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  4. Gå till Settings och välj Profile.
  5. Välj Sign-in Preferences.
  6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard genom att trycka på B-knappen på handkontrollen.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller uppdatera konsolprogramvaran leder till ett fel.