Felet D000-0185 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering:

D000-0185
Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.
If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Detta kan innebära att konsolen inte hittade någon lagringsenhet (en minnesenhet eller hårddisk) under programvaruuppdateringen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera statusen på Xbox Live-tjänsten

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Om det finns aktuella varningar om tjänsten väntar du en stund och försöker sedan igen.

Kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få ett SMS- eller röstmeddelande när den fungerar igen. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Meddela mig när den här tjänsten eller appen är igång.

Lösning 2: Ta bort lagringsenheter och försök uppdatera konsolen igen

1. Stäng av konsolen.
  2. Ta bort alla konsolens lagringsenheter, inklusive USB-flashminnen, den externa hårddisken eller den interna hårddisken på Xbox 360-konsolen. (Se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk.)
  3. Lägg till den primära lagringsenheten, t.ex. hårddisken.
  4. Starta konsolen.
  5. Försök uppdatera konsolen igen.

Lösning 3: Begär en reparation

Om tidigare lösningar inte löste problemet går du till Xbox Online Service Center för att begära en reparation. Mer information finns i Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.

Reparations- eller garantifrågor? Se Garanti och service: Vanliga frågor.