Felkod D0000033 visas när du försöker ansluta till Xbox Live

Problem

Felkod D0000033 eller följande felmeddelanden visas när du försöker koppla konsolen till Xbox Live:

This feature is unavailable. Please try again later.

Status code: D0000033

Detta kan innebära att Xbox-konsolens programvara behöver uppdateras.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Installera uppdateringen direkt till konsolen. Så här gör du:

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på Xbox Guide-knappen på handkontrollen.
  3. Gå till Settings och välj System Settings.
  4. Välj Network Settings.
  5. Välj Wired Network eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du uppmanas att göra det).
  6. Välj Test Xbox Live Connection (Testa Xbox Live-anslutning).
  7. Välj Yes om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.

Om problemet kvarstår försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Kopiera uppdateringen till en bärbar mediaspelare och installera därefter uppdateringen på din konsol. Så här gör du:

• Kopiera till ett USB-flashminne
    Obs! USB-flashminnet måste använda filsystemet FAT32.
    1. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på datorn.
    2. Ladda ned uppdateringsfilen.
    3. Klicka på Save för att spara .zip-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    4. Packa upp filen.
    5. Kopiera innehållet i .zip-filen till rotkatalogen på USB-flashminnet.
    6. Ta ut USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
    7. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på Xbox 360-konsolen.
    8. Starta om konsolen.
    9. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.
  • Bränna på CD eller DVD
  • Du kan också ladda ned uppdateringen till datorn, bränna uppdateringen på en CD eller DVD och sedan installera uppdateringen på konsolen. Så här gör du:

1. Ladda ned uppdateringsfilen till datorn.
    2. Klicka på Save för att spara .zip-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    3. Packa upp filen.
    4. Sätt in en tom, skrivbar cd eller dvd i datorn.
    5. Kopiera innehållet i ZIP-filen till rotkatalogen på CD:n eller DVD:n och skriv (bränn) filerna på skivan.
    6. När filerna har bränts på skivan flyttar du den från datorn och sätter in den i skivenheten på Xbox 360-konsolen.
    7. Starta om konsolen.
    8. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten via länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.