Felkod d0000034 visas när du laddar ned en programvaruuppdatering till konsolen

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en programvaruuppdatering till Xbox 360-konsolen:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: d0000034

Detta kan bero på ett nätverksfel, otillräckligt utrymme på din lagringsenhet, ett problem med lagringsenheten eller ett problem med systemets cacheminne.

Lösningar

Lösning 1: Prova att installera uppdateringen igen. Så här gör du:

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på Guide-knappen (den större X-knappen i mitten på handkontrollen).
  3. Gå till Settings och välj sedan System Settings.
  4. Välj Network Settings (Nätverksinställningar).
  5. Välj Wired Network (Trådanslutet nätverk) eller ditt trådlösa nätverksnamn (om du ombeds göra det).
  6. Välj Test Xbox Live Connection (Testa Xbox Live-anslutning).
  7. Välj Yes om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.

Om detta inte löste problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme

Den senaste uppdateringen av konsolprogramvaran kräver minst 190 MB lagringsutrymme (eller 256 MB om du bor i Japan). Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme måste du flytta eller ta bort några objekt. Se Kopiera, flytta eller ta bort innehåll.

Om detta inte löste problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 3: Rensa systemets cacheminne. Problemet kan eventuellt korrigeras om du tar bort de tillfälliga filerna på konsolen. Se Rensa systemets cacheminne på Xbox 360.

Prova att uppdatera igen när du har rensat cacheminnet. Om detta inte löste problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 4: Sätt i lagringsenheten igen

• Om du använder en Xbox 360-minnesenhet eller ett USB-flashminne i stället för en hårddisk, tar du bort och sätter tillbaka minnesenheten eller USB-flashminnet igen.
  • Om du har en hårddisk provar du att ta bort och sedan ansluta hårddisken igen.

Prova att uppdatera när du har anslutit lagringsenheten igen. Om detta inte löste problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 5: Kopiera uppdateringen till ett flyttbart media och installera därifrån. Så här gör du:

• Kopiera till ett USB-flashminne

Obs! USB-flashminnet måste använda filsystemet FAT32.

1. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på datorn.
    2. Ladda ned uppdateringsfilen.
    3. Klicka på Save för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    4. Packa upp filen.
    5. Kopiera innehållet i ZIP-filen till rotkatalogen på USB-flashminnet.
    6. Ta ut USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
    7. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på Xbox 360-konsolen.
    8. Starta om konsolen.
    9. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.
  • Bränna på CD eller DVD

Du kan också ladda ned uppdateringen till datorn, bränna uppdateringen på en CD eller DVD och sedan installera uppdateringen på konsolen. Så här gör du:

1. Ladda ned uppdateringsfilen till datorn.
    2. Klicka på Save för att spara .zip-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    3. Packa upp filen.
    4. Sätt in en tom, skrivbar cd eller dvd i datorn.
    5. Kopiera innehållet i ZIP-filen till rotkatalogen på CD:n eller DVD:n och skriv (bränn) filerna på skivan.
    6. Flytta skivan från datorn och sätt in den i skivenheten på Xbox 360-konsolen.
    7. Starta om konsolen.
    8. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.