Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felkoden E21 visas när du startar Xbox 360-konsolen

Följande felkod och felmeddelande visas när du startar Xbox-konsolen:

E21
Din Xbox behöver service

Detta kan innebära att den programvara som är installerad i Xbox inte är den senaste, och att du behöver uppdatera den.

Uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran. Mer information finns i Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkoden E21 visas när du startar Xbox 360-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan