Felkoden E36 uppträder när du använder Xbox 360-konsolen

Följande felmeddelande och felkod kan visas när du försöker använda Xbox 360-konsolen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E36

Detta innebär att det kan vara ett problem med konsolen.

Lösningar

Försök med följande anvisningar:

Xbox 360 E- eller Xbox 360 S-konsolen

Xbox 360 E-konsol Xbox 360 S-konsol
Xbox 360 E-konsol Xbox 360 S-konsol
  1. Koppla från och anslut alla tillbehör igen. (Se Kontrollera anslutningarna för dina Xbox 360-tillbehör.)
  2. Ta bort hårddisken. (Se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk).
  3. Ta bort eventuella USB-flashminnen:
    1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
    2. Koppla bort alla USB-flashminnen som är anslutna till konsolen.
    3. Starta konsolen.

Om det här steget löser problemet sätter du tillbaka USB-flashminnet och kontrollerar att felet bara uppstår när det är anslutet. I så fall måste du använda ett annat USB-flashminne. (Se Vanliga frågor och svar om Xbox 360 USB-flashminne.)

4. Återställ de aktuella uppdateringarna av programvaran på konsolen och använd nya:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
    2. Välj Storage.
    3. Markera (men välj inte) Minneskort.
    4. Tryck på dessa knappar på handkontrollen i följande ordning:
      1. Vänster kantknapp
      2. Höger kantknapp
      3. X-knappen

Vet du inte var dessa knappar sitter på handkontrollen? Se Kabelanslutna och trådlösa Xbox 360-handkontroller.

5. Upprepa steg d.
    6. När följande meddelande visas väljer du Ja:

Delete System Update

If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. Om du vill använda de här funktionerna igen loggar du in på Xbox Live och laddar ned uppdateringen. Se Xbox 360-lagring om du vill ha mer information.
      Konsolen startas om när åtgärden är slutförd. Do you want to continue?
      Ja
      Nej

7. Din Xbox 360 startas om. Installera de senaste programuppdateringarna. (Se Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.)

Xbox 360-konsol i originalutförande

Xbox 360-konsol i originalutförande
Xbox 360-konsol i originalutförande

Använd lösningen för blinkande lampor. Välj en blinkande lampa som problem och följ instruktionerna för lösningen.

Begär en reparation

Om de tidigare lösningarna inte löste problemet besöker du Xbox onlineservicecenter och begär en reparation. Mer information finns i Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.
Reparations- eller garantifrågor? Se Garanti och service: Vanliga frågor.