Felkod E66 visas och ett rött ljus blinkar när du använder Xbox 360-konsolen

Om felkod E66 visas på din skärm och en lampa blinkar rött på Xbox 360-konsolen visar E66-felet följande felmeddelande.

System error. Contact Xbox Customer Support.
Status code: E66

När det här felet uppstår kan inte konsolen längre ansluta till Xbox Live, ladda ned systemuppdateringar eller spela nya spel som kräver systemuppdateringar:

Detta kan betyda att någon har gjort intrång i eller modifierat konsolen.

Lösningar

Du kan fortfarande spela befintliga spelskivor på konsolen i offline-läge. För att göra det måste du inaktivera automatisk inloggning. Gör så här:

1. Starta om konsolen.
  2. Om du ombeds installera en systemuppdatering väljer du No.
  3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  4. Gå till Settings.
  5. Välj Profile.
  6. Välj Sign-in Preferences.
  7. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
  8. Tryck på Guide-knappen igen för att gå tillbaka till Xbox Dashboard.

Xbox 360-konsolen kan nu spela befintliga spelskivor offline.