Felet E73 visas på din Xbox 360-konsol

Problem

Du ser följande felmeddelande på Xbox 360-konsolen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E73

Detta innebär att det kan vara ett problem med Xbox 360-konsolen.

Lösningar

• Xbox 360-konsol i originalutförande

Pröva lösningen för blinkande lampor. Välj en blinkande lampa som problem och följ instruktionerna i lösningen.

• Xbox 360 S-konsol
  1. Koppla från och anslut alla tillbehör igen. Behöver du hjälp? Se Kontrollera anslutningarna för dina Xbox 360-tillbehör.
  2. Ta bort hårddisken. Se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk.
  3. Ta bort eventuella USB-flashminnen.

Om de här stegen inte löser problemet måste du begära en reparation. Lär dig hur du begär en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-reparation: Vanliga frågor.