Felet FFFFFFFF0000006C visas då du försöker köpa något på Xbox Live

Du ser följande felkod och meddelande när du försöker köpa något på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time. Please try again later.

For more information, go to http://www.xbox.com/support.

Status code: FFFFFFFF0000006C

Detta innebär att det kan vara något problem med kreditkortet som du använde på Xbox Live. Det kan till exempel betyda att

• betalningen inte godkänns av din bank eller ditt kreditkortsföretag
  • Xbox Live har upptäckt misstänkt aktivitet och förhindrar att ditt Xbox Live-konto debiteras något.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera faktureringsadressen

Se till att Xbox Live-kontots faktureringsadress är densamma som den kreditkortsföretaget har uppgift om. Mer information om hur du byter faktureringsadressen för ditt Xbox Live-konto hittar du på Ändra Xbox Live-kontoinformationen.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma felmeddelande.

Lösning 2: Kontakta din bank eller ditt finansinstitut

Xbox Live-köpet kan ha misslyckats av följande anledningar:

• Kreditkortet har inte aktiverats.
  • Kreditkortet avvisades på grund av otillräcklig täckning.
  • Kreditkortet godtar inte onlineköp eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortsföretaget har stoppat användningen av kortet.

Kontakta kreditkortsföretaget eller banken och kontrollera att det betalningsalternativ du använder har aktiverats, att kontot har täckning och att transaktionen inte blockeras av någon anledning.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma felmeddelande.

Lösning 3: Pröva att handla senare.

Xbox Live-köpet kanske blockeras av någon av följande orsaker:

• För många köp kan ha nekats på sistone.
  • Xbox Live-kontot eller betalningsalternativet används från fel plats.
  • Betalningsalternativet du angivit kan ha obetalda fakturor som gör att det för tillfället inte kan användas för nya inköp.

Vänta 24 till 48 timmar och försök sedan genomföra transaktionen igen. När ett stort antal köp misslyckas kan transaktionerna blockeras tills inga köpförsök har gjorts under en tid (oftast mellan 24 och 48 timmar).