Appnav för indiespelsutvecklare

Xbox Live Indiespel är ett webbnav för Windows Phone och Xbox Live Indiespelsutvecklare. Här finns gratis verktyg, exempelkod, gruppsupport och utbildningsmaterial för att hjälpa utvecklare av appar och spel för Windows Phone och Xbox 360.

För en årlig prenumerationsavgift på 99 USD kan du skicka dina appar och spel till Xbox Live Indiespel för försäljning eller gratis nedladdning på Windows Phone-marknadsplats eller i Xbox Live Game-butik. Du får en personligt anpassad dashboard för att sköta marknadsföring, följa upp nedladdningar och hålla koll på hur mycket du tjänar.

Mer information

Genom våra forum för registrerade oberoende programvaruförsäljare (IVS) erbjuds support för Xbox Live Indiespel. Mer information hittar du i Windows Phone-utvecklingscenter och Xbox Live Indiespel.