Gears of War 3 Limited Collector’s Editions

Översikt över Limited Collector’s Editions

picture

Gears of War 3 är finalen på ett av de mest minnesvärda och firade videospelen. Det finns tre versioner av Gears of War 3 som tagits fram enbart för Xbox 360:

• Standard Edition: Innehåller spelskiva, användarhandbok och stickers.
  • Limited Edition: Samma innehåll som Standard Edition samt Gears of War 3 COG, spelkaraktären Adam Fenix, Gears of War 3-artefakter och en två dagar lång provversion av Xbox Live-medlemskap.
  • Epic Edition: Samma innehåll som Limited Edition samt Marcus Fenix-staty, samlarbok och Infected Omen-vapenkitet.

Utgåvorna Limited och Epic av Gears of War 3

Montering av Marcus Fenix-statyn (Epic Edition)

Placera statyn på en stabil yta och ta ur pistolen från plastpåsen. Montera Marcus Fenix-statyn:

picture
  1. Placera pistolen lodrätt mellan Marcus händer.

2. Tryck in pistolen mot basen.

3. Rikta in pinnen längst ut på pistolen mot hålet i basen.

4. Sätt in pinnen i basen. Monteringen är klar.

Om anvisningarna ovan inte fungerar kan du istället prova följande:

picture
  1. Rikta in pinnen längst ut på pistolen mot hålet i basen.

2. Sätt in pinnen i basen.

3. Sätt tillbaka pistolen mellan Marcus händer.

4. Monteringen är klar.

Hitta och lösa in COG-koden för Adam Fenix (versionerna Limited och Epic)

Limited Edition COG har en kod med vilken du kan låsa upp karaktären Adam Fenix i multiplayer-läget på Gears of War 3. Själva koden är unik och kan vara svår att tyda.

Koden finns på baksidan av COG:

picture

Du kan lösa in COG-koden via konsolen eller på xbox.com: Läs mer om hur du löser in en förbetald kod.

Om du inte kan tyda koden på COG eller om det uppstår problem när du försöker lösa in den tittar du en gång till på Gears of War 3 COG med följande i åtanke:

• Läs COG-koden i ett välupplyst rum.
  • Använd förstoringsglas för att öka kodens teckenstorlek.
  • Håll COG-koden vinklad för att minimera reflektioner.

Om du fortfarande inte kan lösa in COG-koden ringer du Xbox-supporten. Mer information finns i hjälpavsnittet längst ned på den här sidan.