Kalibrera Xbox 360 Kinect-sensorn

Lösning

Xbox 360 Kinect-sensorn använder din kropp som kontroll genom spårning av dina kroppsrörelser. Om Kinect inte spårar kroppen korrekt, kan du kalibrera om Kinect-sensorn. Gör så här:

1. Ta fram kalibreringskortet som levererades tillsammans med Kinect-spelskivan.
  2. Obs! Kinect-kalibreringskort medföljer Kinect Adventures! och några andra Kinect-spel. Om du inte har ett kalibreringskort kanske du kan låna ett från en kompis.

Obs! Kalibreringsprocessen kanske inte fungerar korrekt om du kopierar kalibreringskortet eller skriver ut en bild av kalibreringskortet, beroende på utskriftskvaliteten.

picture
  1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj sedan Kinect Tuner.
picture
  1. Välj Calibration.
  2. Håll upp kalibreringskortet så att Kinect kan se det.
picture
  1. Flytta kortet framåt, bakåt eller i sidled tills ögonen på kortet överensstämmer med glasögonen på skärmen. Kalibreringskortets kanter ska matcha rektangeln på skärmen.
picture
  1. Håll kortet still tills den gröna rutan fylls.
  2. Upprepa steg 6 och 7 tills kalibreringen av Kinect-sensorn är klar.
picture