Aktivera och inaktivera Kinect-funktioner

Du kan aktivera och inaktivera en del Kinect-funktioner. Du kanske till exempel vill inaktivera chattmikrofonen eller stänga av sensorn utan att behöva koppla från den.

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings (Inställningar) och välj sedan System Settings (Systeminställningar).
  2. Välj Kinect Settings (Kinect-inställningar).
  3. Välj objektet som du vill ändra.
    • Sensor: Stäng av eller starta sensorn.
    • Chat Microphone: (Chattmikrofon): Aktivera chattmikrofonen om du vill prata med andra spelare under ett spel eller om du använder Video Kinect. Läs mer om Video Kinect. Om du stänger av chattmikrofonen fungerar taligenkänningen fortfarande.
    • Obs! När du använder Kinect-guiden kan du aktivera och inaktivera chattmikrofonen genom att hovra med handen över röstikonen längst ned till höger.

• Speech Recognition: (Taligenkänning): Aktivera taligenkänning om du vill styra Xbox 360-konsolen med rösten. Inaktivera taligenkänning om du inte vill använda röstkommandon (du kan fortfarande chatta via sensorn). Läs mer om taligenkänning.
  4. Välj Off (Av) eller On (På).