Välja och konfigurera en ny nätverksenhet

Ta reda på mer om en specifik nätverksmaskinvara

Om du är ute efter en ny nätverksenhet (router, modem, gateway etc.) och vill ha information om eventuella kända problem med specifika maskinvarumodeller eller -tillverkare, eller om du vill ha information om hur du installerar och konfigurerar specifika enheter med din Xbox och ansluter till Xbox Live, går du till forumen för nätverksmaskinvara.

Observera att forumen är på engelska. Om du vill använda ett annat språk kan du utnyttja Bing Translator .