Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad

Det är enkelt att få service på din Xbox One-, Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor. Följ anvisningarna i den här artikeln om hur du får Xbox-produkten reparerad och kan börja spela igen.

Xbox-service

Registrera din Xbox-produkt

Innan du kan begära reparation av en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor måste du registrera den. Läs:

Kontrollera garantistatusen

Du hittar garantin för dina registrerade enheter under Xbox Online Service Center. Om garantin gäller för din enhet är reparationen gratis. Om garantin inte längre gäller för enheten debiteras du en reparationsavgift. Du hittar priser för reparationsbegäran på Xbox Online Service Center.

Skicka in en serviceorder

genom att

1. Logga in på Xbox Online Service Center med inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Problem med en enhet från Startsidan. Om du redan befinner dig på sidan Enhetshanteraren klickar du på Gör en servicebegäran.
  3. Följ anvisningarna på skärmen om hur du skapar en serviceorder.

När Xbox Online Service Center har tagit emot ordern skickar servicecentret ett ordernummer och ett bekräftelsemeddelande per e-post.

Om du inte har fått någon bekräftelse i e-posten efter 24 timmar kontrollerar du mappen för skräppost eller skräppostfiltret i ditt e-postprogram. Kontakta Xbox-supporten om du inte hittar e-postmeddelandet i skräppostmappen.

Skicka din produkt till oss

Viktigt! Koppla bort alla tillbehör från Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn.

Du kommer att få ett e-postmeddelande som svar på din servicebegäran med leveransanvisningar eller var du lämnar paketet. Följ sedan anvisningarna.

Vi reparerar din produkt

När produkten är framme på vårt servicecenter tar reparationen i genomsnitt 10 till 14 dagar att genomföra, inklusive frakttid.

Förhandsbyte

Vill du komma tillbaka till spelandet snabbare? Med förhandsbyte kan du få en utbytesprodukt innan du skickar produkten som inte fungerar. Det är ett par viktiga saker du måste känna till om förhandsbyten:

• För närvarande finns den här tjänsten endast i följande länder:
    • USA
    • Kanada
    • Österrike
    • Belgien
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Grekland
    • Ungern
    • Irland
    • Italien
    • Nederländerna
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakien
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien och Nordirland
  • En serviceavgift tillkommer.
  • Du måste ange dina kreditkortsuppgifter vid ett förhandsbyte. Vi reserverar värdet för produkten på ditt kreditkort.
  • Observera att det här förfarandet kräver en högre nivå av säkerhetsverifiering. Vi kommer att be dig tillhandahålla särskild information om ditt konto och den enhet du vill få reparerad.
  • Du måste skicka in produkten som inte fungerar inom 14 dagar efter att ha tagit emot utbytesprodukten. Annars debiteras ditt kreditkort.

Så här begär du förhandsbyte

Kontakta Xbox-supporten för att höra om du kan utnyttja förhandsbyten.