Hitta konsol-ID för Xbox 360, serienummer för Xbox 360 och serienummer för Kinect

Lösningar

Du behöver Xbox-produktens serienummer för att kunna registrera den eller få den reparerad. Du kan också behöva veta konsolens ID-nummer. Så här hittar du dessa nummer.

Hitta konsol-ID

Obs! Du hittar endast konsol-ID i Xbox Dashboard. Konsol-ID är inte samma som konsolens serienummer.

1. Gå till settings och välj System.
  2. Välj Console Settings.
  3. Välj System Info. Konsol-ID visas på skärmen under konsolens serienummer (som också visas på skärmen).
picture

Hitta serienumret för konsolen

Xbox 360-konsolens serienummer finns på tre ställen:

• På framsidan av konsolen, bakom den ovala USB-luckan
  • På baksidan av konsolen, ovanför A/V-porten
  • På skärmen System Info i Xbox Dashboard (tillsammans med konsol-ID enligt tidigare avsnitt)
Xbox 360 E-konsol
picture
Xbox 360 S-konsol Xbox 360-konsol i originalutförande
picture picture

Hitta serienumret för Kinect-sensorn

Serienumret för Kinect-sensorn finns på sensorns undersida. Serienumret är ett 12-siffrigt nummer som är skrivet under streckkoden.

Kinect-sensorn
picture