Hur du återställer lösenordskoden för Föräldrakontroll på Xbox 360 om du har glömt den

Om du har glömt lösenordskoden kan du återställa den genom att svara på den fråga du angav när du ställde in föräldrakontrollen på Xbox 360-konsolen. Gör så här:

1. Gå till Inställningar på konsolen och välj sedan Familjezonen.
  2. Ange vad som helst (det gör inget om det är fel) som lösenordskod.
  3. När du får meddelandet att lösenordskoden är fel väljer du Återställ lösenordskod.
  4. När din fråga för lösenordskoden visas besvarar du den med hjälp av handkontrollen eller chatpadden. Välj sedan Klar.

Om du inte kommer ihåg svaret på frågan måste du kontakta Xbox-supporten för att få hjälp.