Föräldrakontroller för Xbox Live och Xbox 360-konsolen

Skydda din familj

Säkerheten online för din familj är oerhört viktig och Xbox tar det på största allvar.

Lär dig hur du använder föräldrakontrollen för att se över vilka spel, filmer och TV-program som dina familjemedlemmar får spela och se på Xbox 360-konsolen. Du kan också kontrollera hur mycket tid dina familjemedlemmar får spendera på att använda konsolen per dag eller vecka och huruvida de får ha tillgång till Xbox Live.

picture

Här följer några tips på hur du kan göra familjens användning av Xbox Live och Xbox 360-konsolen mer trygg och säker:

Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live
Lär dig mer om föräldrakontrollsfunktionerna för Xbox 360-konsolen och Xbox Live.

Kontrollera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto
Hantera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet till ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.

Säkerhet och sekretess online för Xbox Live och Zune
Hitta mer information om de inställningar för säkerhet och sekretess online som finns för Xbox Live och Zune. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.