Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk

Översikt

Lär dig hur du lägger till och tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol.

Så här gör du

Xbox 360 E-konsol

Xbox 360 E-konsolen, 250 GB, har en intern hårddisk som kan tas bort och ersättas. Xbox 360 E-konsolen, 4 GB, har ett internt flashminne som inte kan tas bort. En intern hårddisk för Xbox 360 E-konsolen, 4 GB, kan köpas separat.

Sätta i en hårddisk i Xbox 360 E-konsolen

1. Stäng av konsolen.
  2. Placera konsolen vågrätt.
  3. På höger sida av konsolen letar du reda på hårddiskluckans frigöringsknapp som finns nära konsolens baksida.
  4. Skjut frigöringsknappen diagonalt (nedåt och mot konsolens framsida) samtidigt som du drar i luckan så att den öppnas.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddisken på dess plats, och tryck till den så att det klickar.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddiskluckan.
  2. Starta konsolen.

Ta bort en hårddisk från en Xbox 360 E-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Placera konsolen vågrätt.
  3. Leta reda på frigöringsknappen för hårddiskluckan som finns på höger sida av konsolen. Den finns nära konsolens baksida.
  4. Skjut frigöringsknappen diagonalt (nedåt och mot konsolens framsida) samtidigt som du drar i luckan så att den öppnas.
picture
  1. Ta ut hårddisken genom att dra i fliken.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddiskluckan innan du slår på konsolen igen.

Xbox 360 S-konsol

Xbox 360 S-konsolen, 250 GB, har en intern hårddisk som kan tas bort och ersättas. Xbox 360 S-konsolen, 4 GB, har ett internt flashminne som inte kan tas bort. Den interna hårddisken kan köpas separat.

Sätta i en hårddisk i Xbox 360 S-konsolen

1. Stäng av konsolen.
  2. Placera konsolen vågrätt.
  3. På höger sida av konsolen letar du reda på hårddiskluckans frigöringsknapp som finns nära konsolens baksida.
  4. Skjut frigöringsknappen mot konsolens framsida, samtidigt som du drar i luckan så att den öppnas.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddisken på dess plats, och tryck till den så att det klickar.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddiskluckan.
  2. Starta konsolen.

Ta bort en hårddisk från en Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Placera konsolen vågrätt.
  3. Leta reda på frigöringsknappen för hårddiskluckan som finns på höger sida av konsolen. Den finns nära konsolens baksida.
  4. Skjut frigöringsknappen mot konsolens framsida, samtidigt som du drar i luckan så att den öppnas.
picture
  1. Ta ut hårddisken genom att dra i fliken.
picture
  1. Sätt tillbaka hårddiskluckan innan du slår på konsolen igen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

Obs! När du hanterar en Xbox 360-hårddisk ska du inte vidröra hårddiskfackets eller hårddiskens kontakter med fingrarna eller metallobjekt.

Ansluta en hårddisk till en Xbox 360-konsol i originalutförande
  1. Stäng av konsolen.
  2. Placera hårddiskens baksida mot hårddiskfackets baksida.

Obs! Om konsolen inte haft en hårddisk tidigare måste du ta bort hårddiskfackets lucka innan du ansluter hårddisken.

picture
  1. Tryck hårddiskens framkant nedåt tills den klickar på plats.
picture

Ta bort en hårddisk från en Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Leta reda på hårddisken på konsolens ovansida (eller på vänster sida, beroende på hur konsolen är placerad).

Obs! Alla Xbox 360-konsoler har inte hårddisk.

picture
  1. Tryck på frigöringsknappen på hårddisken.
picture
  1. Lyft bort hårddisken från konsolen.

Se till att konsolen hittar hårddisken

Se till att konsolen hittar hårddisken när du har anslutit den. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Storage eller Memory.
  3. Se till att Hard Drive visas i listan över Storage Devices. Om så inte är fallet, försöker du med att ta bort och ansluta hårddisken igen till konsolen.