Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360

Översikt

Du kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen genom att ta bort tillfälliga filer och data från systemets cacheminne. I cacheminnet lagras objekt som speluppdateringar, installationspaket för systemuppdateringar och spelarbilder på dina kompisar.

Följande tas inte bort när du rensar cacheminnet på Xbox 360:

• Din gamertag
  • Innehåll som du har laddat ned
  • Spelfiler
  • Uppdateringar av konsolprogramvaran

När du rensar cacheminnet tas följande bort tillfälligt:

• Speluppdateringar som laddats ned tidigare. Du ombeds att ladda ned dessa uppdateringar igen nästa gång du försöker spela spelen.

Så här rensar du systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Storage eller Memory.
picture
  1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Clear System Cache.
picture
  1. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Observera att innehållet på Xbox-supportforumen endast finns på engelska. Du kan översätta innehållet på Xbox-supportforumen till annat språk genom att klistra in webbadressen i ett webbaserat översättningsverktyg, till exempel Bing Translator.