Logga in
Dela den här sidan

Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360

Översikt

I systemets cacheminnet på Xbox 360 lagras speluppdateringar, installationspaket för systemuppdateringar och dina kompisars spelarbilder. Du kan ofta lösa problem med Xbox 360 genom att rensa systemets cacheminne.

Följande tas inte bort när du rensar cacheminnet på Xbox 360:

• Din gamertag
  • Innehåll som du har laddat ned
  • Spelfiler
  • Uppdateringar av konsolprogramvaran

Speluppdateringar som laddats ned tidigare tas bort vid rensning av cacheminnet. Du måste ladda ned dessa uppdateringar igen nästa gång du vill spela spelet.

Så här rensar du systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  2. Välj Lagringsutrymme.
picture
  1. Markera, men välj inte, en lagringsenhet. Tryck sedan på Y-knappen på handkontrollen för Device Options.
  2. Obs! Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer. Cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.

picture
  1. På skärmen Device Options väljer du Clear System Cache.
picture
  1. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja.
  2. Obs! När du har rensat systemcachen kommer du tillbaka till skärmen Storage Devices. Sedan kan du trycka på Guide-knappen på handkontrollen och återgå till startsidan i Xbox.

Vad säger andra användare om dessa ämnen?

Gå till Xbox-supportforumen om du vill se vad andra användare säger om dessa ämnen eller om du vill ställa egna frågor. Du kan titta på följande konversationer:

Xbox-supportforum – Använda konsolen

Observera att innehållet på Xbox-supportforumen endast finns på engelska. Du kan översätta innehållet på Xbox-supportforumen till annat språk genom att klistra in webbadressen i ett webbaserat översättningsverktyg, till exempel Bing Translator.