Logga in
Dela den här sidan

Felkoder för Xbox 360-systemuppdateringar

Felsökningssteg efter din Xbox-konsoluppdatering

Om du får en felkod av typen xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (sex fyrsiffriga tal) efter att du försökt uppdatera konsolprogramvaran, kontrollerar du felkoden nedan, klickar på länken, och går igenom de rekommenderade felsökningsstegen på felsidan.

Om du inte kan se felkoden här kan du söka efter den på sidan Sökning av felkod och statuskod.

Obs! Siffrorna "x" i felkoden kan variera beroende på olika faktorer, t.ex. region.