Felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center på Xbox 360

Följande felmeddelande kanske visas när du kör konfigurationsprogrammet för Windows Media Center Extender på Xbox 360-konsolen:

Your console can’t contact your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network.

This may mean that McAfee Privacy Service is installed on your computer. This service is not compatible with the extender software.

Lösning

Det här felmeddelandet visas om du installerade McAfee Privacy Service på datorn innan du körde Windows Media Center-extendern.

Obs! Den här artikeln innehåller information som visar hur du sänker säkerhetsnivån och hur du inaktiverar säkerhetsfunktioner på en dator. Du kanske måste göra dessa ändringar för att lösa ett visst problem. Innan du gör dessa ändringar bör du överväga riskerna som finns med att använda lösningen i din miljö. Om du tillämpar den här lösningen bör du vidta lämpliga åtgärder för att skydda systemet.

VARNING! Den här lösningen kan innebära att datorn eller nätverket blir mer sårbart för angrepp eller skadlig programvara, till exempel virus. Vi rekommenderar inte den här lösningen, men tillhandahåller informationen så att du kan använda lösningen på egen risk. Du tillämpar den här lösningen på egen risk.

1. Ta bort McAfee Privacy Service.
  2. Kör installationsprogrammet för Windows Media Center-extendern igen.

Kontakta McAfees tekniska support om du vill ha mer information om McAfee Privacy Service. Du kan också gå till McAfee-supportens startsida.

Obs! Microsoft tillhandahåller kontaktinformation till tredjepartsleverantörer för att hjälpa dig att hitta teknisk support. Kontaktinformationen kan ändras utan föregående meddelande. Microsoft garanterar inte att kontaktinformationen till tredjepartsleverantörerna stämmer.

De tredjepartsprodukter som beskrivs i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft utger ingen garanti, indirekt eller på annat sätt, för dessa produkters prestanda eller tillförlitlighet. Den här sidan kanske inte finns på alla språk.