Felmeddelandet ”Xbox 360 not found” visas när du använder Windows Media Center

Problem

Följande felmeddelande kanske visas när du kör konfigurationsprogrammet för Windows Media Center Extender:

Xbox 360 Not Found. An Xbox 360 cannot be found on the network. Your network connection or a firewall may cause this problem. Check your connection or disable your firewall and then select Next. To end Setup and learn more about network troubleshooting, select the following check box and then select Cancel.

Detta kan innebära att McAfee Privacy Service är installerat på din dator. Den här tjänsten är inte kompatibel med extender-programvaran.

Lösning

Det här felmeddelandet visas när du kör installationsprogrammet för Windows Media Center-extendern om McAfee Privacy Service installerades innan.

Obs! Den här artikeln innehåller information som visar hur du sänker säkerhetsnivån och hur du inaktiverar säkerhetsfunktioner på en dator. Du kanske måste göra dessa ändringar för att lösa ett visst problem. Innan du gör dessa ändringar bör du överväga riskerna som finns med att använda lösningen i din miljö. Om du tillämpar den här lösningen bör du vidta lämpliga åtgärder för att skydda systemet.

VARNING! Den här lösningen kan innebära att datorn eller nätverket blir mer sårbart för attacker eller skadlig programvara, till exempel virus. Vi rekommenderar inte den här lösningen, men tillhandahåller informationen så att du kan använda lösningen på egen risk. Använd lösningen på egen risk.

1. Ta bort McAfee Privacy Service.
  2. Kör installationsprogrammet för Windows Media Center-extendern igen.

Om du vill ha mer information om McAfee Privacy Service kontaktar du McAfees tekniska support eller besöker www.mcafeehelp.com.

Obs! Microsoft tillhandahåller kontaktinformation till tredjepartsutgivare om du behöver teknisk support. Kontaktinformationen kan ändras utan föregående meddelande. Microsoft garanterar inte att kontaktinformationen till tredjepartsleverantörerna stämmer.

De tredjepartsprodukter som beskrivs i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar ingen garanti, indirekt eller på annat sätt, för dessa produkters prestanda eller tillförlitlighet. Den här sidan kanske inte finns på alla språk.