Mappar som bevakas med Xbox 360 som Windows Media-extender

Översikt

När du använder Xbox 360-konsolen som en Windows Media Center-extender övervakas vissa mappar på din dator automatiskt. Programmet söker igenom mapparna på datorn och lägger till följande filer i lämpliga avsnitt i Windows Media Center:

• Ljudfiler
  • Videofiler
  • Bildfiler

När du har konfigurerat Xbox 360-konsolen som en extender visas innehållet i de övervakade mapparna och går att streama via Windows Media Center på Xbox 360-konsolen.

På den här sidan

Windows 7

När du ställer in Xbox 360 som en extender övervakar konsolen normalt följande mappar.

Obs! På den här listan är användarnamn namnet på den användare som var inloggad på datorn när Windows Media Center-extendern konfigurerades.

• C:\Users\Public\Public Music
  • C:\Users\Public\Public Pictures
  • C:\Users\Public\Public Recorded TV
  • C:\Users\Public\Public Videos
  • C:\Users\användarnamn\My Music
  • C:\Users\användarnamn\My Pictures
  • C:\Users\användarnamn\My Videos

Windows Vista

När du ställer in Xbox 360 som en extender övervakar konsolen normalt följande mappar.

Obs! På den här listan är användarnamn namnet på den användare som var inloggad på datorn när Windows Media Center-extendern konfigurerades.

• C:\Users\Public\Recorded TV
  • C:\Users\Public\Music
  • C:\Users\Public\Pictures
  • C:\Users\Public\Videos
  • C:\Users\användarnamn\Music
  • C:\Users\användarnamn\Pictures
  • C:\Users\användarnamn \Videos

Windows XP

När du ställer in Xbox 360 som en extender övervakar konsolen normalt följande mappar.

Obs! På den här listan är användarnamn namnet på den användare som var inloggad på datorn när Windows Media Center-extendern konfigurerades.

• C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Recorded TV
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Video
  • C:\Documents and Settings\användarnamn\Documents\My Music
  • C:\Documents and Settings\användarnamn\Documents\My Pictures
  • C:\Documents and Settings\användarnamn\Documents\My Videos

Mer information

1. Om du lägger till innehåll i de övervakade mapparna på datorn visas det nya innehållet automatiskt och är klart för streamning i Windows Media Center-biblioteket på Xbox 360-konsolen.
  2. Om du slutar övervaka en mapp på datorn tas innehållet inte bort från Windows Media Center-biblioteket på konsolen. Så här tar du bort innehållet:
    1. Rensa anslutningsinformationen i Windows Media Center.
    2. Kör konfigurationen för Windows Media Center Extender igen.
  3. När du har konfigurerat Xbox 360 kan du lägga till innehåll med Library Setup på Windows Media Center-extendern. Innehållet kan komma från andra datorer där Windows Media Center körs, eller från nätverksresurser.
  4. Windows Media Center-extenderkontot måste ha de följande behörigheterna. Det måste kontot ha för att komma åt innehållet som lagras på datorer där Windows Media Center körs, eller som lagras på nätverksresurser:
    • Läsa
    • Läsa och köra
    • Visa innehåll i mappar

Anmärkningar

• De här behörigheterna måste anges manuellt.
  • Kontonamn för Windows Media Center-extender inleds vanligtvis med ”MCX”. Ett kontonamn för Windows Media Center-extender kan exempelvis vara MCX1 eller MCX2.