Konfigurationsnyckel för Xbox 360 och Windows Media Center saknas

Översikt

Under konfigureringen ska Windows Media Center-appen för Xbox 360 ge dig en konfigurationsnyckel som du anger på Windows Media Center-datorn. Konfigurationsnyckeln kanske inte visas om du tidigare har konfigurerat Windows Media Center på konsolen. Den här sidan beskriver hur du löser problemet.

Ta bort den befintliga datoranslutningen

Du åtgärdar problemet genom att ta bort den befintliga datoranslutningen. Så här gör du:

1. Gå till Settings på konsolen och sedan till System.
  2. Välj Computers.
  3. Välj Windows Media Center.
  4. Välj Disconnect.
  5. Gå tillbaka till Xbox startsida. Välj Apps och sedan My Apps.
  6. Välj Windows Media Center.

Nu ska du se en konfigurationsnyckel. Mer information om hur du konfigurerar din Xbox 360-konsol med Windows Media Center finns i:

Konfigurera Windows Media Center på Windows 8 och Xbox 360

Konfigurera Windows Media Center på Windows 7 och Xbox 360

Konfigurera Windows Media Center på Windows Vista och Xbox 360