Felsöka problem med tangentbordet på skärmen i Windows Media Center

Kontrollera inställningarna för språk och region

Det här problemet kan uppstå om språk- och regioninställningarna:

• har ändrats på Media Center-datorn efter att Media Center har lagts till
  • inte angavs korrekt när Media Center-extendern lades till

Du åtgärdar detta genom att konfigurera om språk- och regioninställningarna. Om du har en dator med Windows 8 gör du så här:

1. Startskärmen klickar du på Inställningar.
  2. Under Inställningar klickar du på Kontrollpanelen.
  3. Klicka på Klocka, språk och nationella inställningar.
  4. Klicka på Språk och sedan på Avancerade inställningar.
  5. Klicka för att markera kryssrutan Använd språkfältet på skrivbordet när det är tillgängligt.
  6. Klicka på Alternativ.
  7. Klicka och välj Flytande på Skrivbordet.
  8. Klicka på Använd, OK och sedan Spara.
  9. Klicka på Startsida för kontrollpanel.
  10. Klicka på Klocka, språk och nationella inställningar.
  11. Klicka på Region.
  12. Klicka på Kopiera inställningar på fliken Administrativa inställningar.
  13. Klicka för att markera kryssrutan Nya användarkonton och sedan på OK två gånger.