Använda fjärrkontrollen för Windows Media Center med Xbox 360

Konfigurera fjärrkontrollen

Konfigurera Xbox 360-konsolen så att du kan använda en Windows Media Center-fjärrkontroll för att styra Windows Media Center-funktionerna på konsolen. Gör så här:

Obs! Du kan inte använda den här fjärrkontrollen för att justera konsolens ljudnivå.

1. Gå till settings på konsolen och välj System.
  2. Välj Console Settings.
  3. Rulla ned och välj Remote Control.
  4. Välj Both Remotes.
  5. Tryck på B på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Home.
  • Om konsolen är avstängd trycker du på Start på Windows Media Center-fjärrkontrollen för att starta den och för att starta Windows Media Center.
  • Om konsolen är igång trycker du på Start för att komma direkt till Windows Media Center.

Obs! Xbox 360 universell fjärrkontroll är det bästa sättet att få tillgång till alla funktionerna i Windows Media Center och Xbox 360-konsolen. Där finns TV-kontroller och Windows Media Center-kontroller.