Vad är Xbox Live?

Ämnen

Vad är Xbox Live?

Xbox Live är onlinetjänsten för Xbox 360-konsolen. Anslut redan i dag och spela Kinect och handkontrollsstyrda spel med kompisar online, eller ta del av strömmat HD-innehåll som filmer, TV-program, sportaktiviteter och din favoritmusik.

Här är exempel på vad du kan göra på Xbox Live:

• Spela onlinespel för flera spelare med dina kompisar, var de än är
  • Ladda ned och spela speldemon gratis
  • Få exklusiva erbjudanden och förhandstittar för medlemmar
  • Titta på filmer och TV med Netflix, HBO GO, Hulu Plus och Amazon Instant Video
  • Titta på sport med ESPN, MLB.TV, NBA Game Time och UFC
  • Lyssna på anpassad musik med Xbox Music och iHeartRadio
  • Ladda ned arkadspel och kompletta Xbox 360-spel
  • Använd telefonen eller pekplattan som en andra skärm för en optimerad spel- och underhållningsupplevelse.
  • Utforska webben på TV:n med Internet Explorer för Xbox
  • Kom åt sparade spel i molnet var du än är
  • Använd din röst för att snabbt hitta spel, musik, filmer och TV-program med Kinect

Titta på följande videoklipp om du vill veta mer.

Titta på det här filmklippet om du vill veta mer om Xbox Live!

Hur ansluter jag Xbox 360-konsolen till Xbox Live?

Du kan ansluta konsolen till Xbox Live med en kabelbunden eller trådlös anslutning. Gör så här:

• Kabelanslutning

En kabelanslutning är det snabbaste och säkraste sättet att ansluta till Xbox Live. Om du vill ansluta trådbundet ansluter du Xbox 360-konsolen till en router eller ett modem med en nätverkskabel.
    Du behöver följande:

• En router, gateway eller ett modem
    • En nätverkskabel
    • En höghastighetsanslutning till Internet, t.ex. kabel eller DSL.

Mer information om hur du konfigurerar Xbox 360-konsolen med en kabelanslutning finns i avsnittet Kabelanslutning till Xbox Live.

• Trådlös anslutning

Med en trådlös anslutning kan du ansluta Xbox 360-konsolen till Xbox Live utan nätverkskablar. På så sätt kan du flytta konsolen längre bort från nätverksmaskinvaran (en router, en gateway eller ett modem).
    Xbox 360-konsolen kan använda ditt befintliga trådlösa nätverk.
    Du behöver följande:

• En höghastighetsanslutning till Internet, t.ex. kabel eller DSL
      Obs! Satellitanslutningar och 3G- eller 4G-mobilanslutningar rekommenderas inte eftersom de ofta resulterar i en anslutning med fördröjningar eller låga prestanda.
    • En router, gateway eller trådlös åtkomstpunkt
    • En Xbox 360 trådlös nätverksadapter (endast Xbox 360-konsol i originalutförande)

Mer information om hur du konfigurerar Xbox 360-konsolen med en kabelanslutning finns i avsnittet Trådlös anslutning till Xbox Live.