Felet 04-800705b4 uppstår vid strömning från Windows Media Center eller anslutning till Xbox Live

Statuskod 04-800705b4 och ett av följande felmeddelanden visas när du strömmar från Windows Media Center eller ansluter till Xbox Live:

Can't play music. Prova att spela musiken i Xbox Dashboard för att felsöka problemet.

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Obs! Innan du prövar lösningarna nedan ska du kontrollera om Xbox Live-tjänsten är igång genom att gå till Xbox Lives statussida.

Lösningar

Det går inte att spela musik. Försök spela musiken från Xbox Dashboard för att felsöka problemet.

Detta innebär att din Xbox 360-konsol inte kan spela upp mediefilerna som lagrats på datorn som kör Windows Media Center.

Prova den här lösningen om du behöver hjälp med att streama från Windows Media Center.

Kontrollera först att tjänsten UPnP Device Host körs på din dator. Gör så här:

1. Gå till skrivbordet på den dator som kör Windows Media Center.
  2. Högerklicka på Computer och klicka sedan på Manage.
  3. Klicka på Services and Applications.
  4. Dubbelklicka på Services.
  5. I listan över tjänster högerklickar du på UPnP Device Host och klickar sedan på Properties.
  6. I rutan Startup type klickar du på Automatic och sedan OK.
  7. Starta om datorn.

Därefter kontrollerar du att din Xbox-konsol är konfigurerad som en extender i Windows Media Center:

1. Starta Windows Media Center på konsolen:
    1. Välj Apps och välj sedan My Apps.
    2. Välj Windows Media Center.
  2. Klicka på Set up a new connection och sedan Continue.
  3. Notera konfigurationsnyckeln och klicka sedan på Continue.
  4. Starta Windows Media Center på datorn där musikfilerna finns sparade.
  5. Klicka på Tasks, Add Extender och sedan Next.
  6. Ange konfigurationsnyckeln från steg 4 och klicka sedan på Next.
  7. Klicka på Finish.
  8. Prova att spela mediefilerna i Windows Media Center på konsolen.

Jag kan inte ansluta till Xbox Live

Testa dessa steg om du behöver hjälp med att ansluta till Xbox Live.

1. Testa Xbox Live-anslutningen. Gör så här:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    2. Gå till Settings och välj System Settings.
    3. Välj Network Settings.
    4. Välj Wired Network eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
    5. Välj Test Xbox Live Connection.
  2. Om ett fel uppstår när du testar Xbox Live-anslutningen går du till sidan Lösning för Xbox Live-anslutningsfel.

Om anslutningen till Xbox Live plötsligt avbryts kollar du Lösning för nedkoppling från Xbox LIVE för hjälp med anslutningen.