Dela den här sidan

Felkod 51-C00DF236 visas när du använder Xbox Live

Problem

Följande felkod visas när du försöker använda Xbox Live:

51-C00DF236

Det innebär att en obligatorisk uppdatering inte har installerats.

Lösningar

Lösning 1: Uppdatera konsolprogramvaran

Försök att uppdatera din konsolprogramvara och spela innehållet igen. Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Installera Optional Media Update

  1. Gå till nedladdningssidan Optional Media Update.
  2. Klicka på Download to Xbox 360.
  3. Om du uppmanas att göra det loggar du in med ditt Microsoft-konto. Nästa gång du startar Xbox 360-konsolen laddas Optional Media Update ned till konsolen.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 3: Kontakta Xbox-supporten

Om lösningarna misslyckas kontaktar du Xbox-supporten.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkod 51-C00DF236 visas när du använder Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan