Felet 69-807B0190 visas när du laddar ned en uppdatering eller ett spel på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering eller ett spel till din Xbox 360-konsol från Xbox Live:

69-807B0190

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

The content will automatically appear when it's available.

Det här beror på något av följande:

• Xbox Live genomgår systemunderhåll.
  • Systemfiler som lagras temporärt på Xbox 360-konsolen är skadade.

Lösningar

Lösning 1: Försök igen senare

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status. Vänta och försök igen senare om en varning visas om Xbox Live-tjänsten.

Pröva nästa lösning om inga varningar visas för Xbox Live-tjänsten.

Lösning 2: Rensa konsolens cacheminne

Konsolens cacheminne innehåller tillfälliga filer som används av Xbox 360-konsolen. Du kanske kan åtgärda problemet genom att rensa systemets cacheminne. Följ dessa steg:

1. Rensa systemets cacheminne på Xbox 360.
  2. Starta om konsolen.
  3. Försök köpa eller ladda ned artikeln igen från Xbox Live.

Testa nästa lösning om felet fortfarande visas.

Lösning 3: Rensa Xbox Live-cacheminnet

På Xbox 360-konsolen lagras också tillfälliga filer för Xbox Live. Du kanske kan åtgärda problemet genom att rensa cacheminnet för Xbox Live. Följ dessa steg:

1. Gå till Settings på konsolen och välj sedan System.
  2. Välj Storage (Lagring) och välj den primära lagringsenheten.
  3. Välj System Items.
  4. Välj Marketplace System Data.
  5. Välj Delete.
  6. Starta om konsolen.
  7. Gå till Xbox Live.

Om du fortfarande inte kan komma åt Xbox Live efter att du har rensat både konsolens cacheminne och Xbox Live-cacheminnet, är Xbox Live förmodligen inte tillgängligt på grund av systemunderhåll eller på grund av ett tillfälligt problem. Försök igen senare.