Felet 0x8000FFFF visas när du har startat ett spel eller gått med i en grupp på Xbox One eller loggat in på Xbox Live på Xbox 360.

Xbox One:

Följande felmeddelande visas när du försökt starta ett spel eller gå med i en grupp på din Xbox One:

We were unable to get your last saved data or we weren't able to get your messages. Please try again later

Statuskod: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Följande felmeddelande och fel visas efter att du har loggat in på Xbox Live på Xbox 360:

Det går inte att hämta information från Xbox Live.

Statuskod: 8000FFFF

Det här beror på något av följande:

• Vissa Xbox Live-funktioner är inte tillgängliga på grund av tillfälligt systemunderhåll eller ett oväntat Xbox Live-problem.
  • Du kommer inte åt Xbox Live på grund av ett problem med nätverkskonfigurationen.

Lösningar

För Xbox One

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-06-26T16:02:35.9331294+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden visas.
  2. Rulla ned och välj Inställningar.
  3. Välj att starta om konsolen och bekräfta sedan med Ja.
  4. Försök logga in igen när konsolen har startat om.
För Xbox 360

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-06-26T16:02:35.9331294+00:00

Lösning 2: Uppdatera kanallistan manuellt

Följ de här stegen om du vill uppdatera kanallistan manuellt:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Håll ned höger avtryckare och tryck på Y för att gå tillbaka till Xbox Dashboard. Vänta en stund. Kanallistan uppdateras.

Lösning 3: Testa anslutningen

Testa Xbox Live-anslutningen på Xbox 360-konsolen. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  2. Välj Network Settings.
  3. Välj Wired Network eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  4. Välj Test Xbox Live Connection.

Obs! Om testet misslyckas och du inte kan ansluta till Xbox Live, testar du Lösning för Xbox Live-anslutningsfel.