Felet 80049C0B visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360-konsolen:

Thanks! You added this earlier, but we can't use it until you verify it at http://account.live.com/proofs/manage. While you're there, it's a good idea to check the other proofs on your account too.

Status code: 80049C0B

Detta kan innebära att det är något problem med säkerhetsinformationen som är kopplad till ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Bekräfta säkerhetsbevisen för ditt Microsoft-konto

Du löser problemet genom att bekräfta och, om det behövs, lägga till säkerhetskontaktuppgifter i ditt Microsoft-konto. Se Mitt konto: Säkerhetssupport.

Om den här lösningen inte löser problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Flytta och ladda sedan ned din profil igen

Du löser det här problemet genom flytta och sedan ladda ned din profil igen. Gör så här.

Obs! Om du vill använda ett USB-flashminne eller en USB-hårddisk för att fullfölja dessa steg måste du först formatera den disken för Xbox-lagring. (Se Stöd för USB-flashminne för Xbox 360.)

1. Flytta din profil till ett USB-flashminne eller USB-hårddisk. Gör så här:
    1. Sätt in USB-flashminnet eller USB-hårddisken i konsolen.
    2. Gå till Settings och välj Storage.
    3. Välj All Devices.
    4. Välj Gamer Profiles och välj din spelarprofil.
    5. Välj Move.
    6. Välj den minnesenhet som du vill flytta din profil till.
      Obs! En minnesenhet kan vara en USB-flashenhet, en USB-hårddisk eller en Xbox 360-hårddisk. Se till att flytta din profil till ett USB-flashminne eller en USB-hårddisk.
    7. Ta bort USB-flashminnet eller USB-hårddisken från konsolen.
  2. Ladda ned din profil igen. Information om hur du laddar ned din profil igen finns i artikeln Hjälp med att hantera gamertag och profil.