Felkod 8007-0435 visas när du försöker logga in på Xbox Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Can't sign on to Xbox Live

8007-0435

Lösningar

Mer information om hur du felsöker anslutningsproblem med Xbox Live finns i Xbox Live: Ansluta till Xbox Live.

Om felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.