Felet 351F-0000-0080-0300-8007-0570 inträffar när du laddar ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Följande felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Status Code: 351F-0000-0080-0300-8007-0570

Detta innebär att ett fel uppstått vid nedladdningen av en uppdatering av ett spel eller en app.

Läs mer om uppdatering av spel eller appar i artikeln En uppdatering av ett spel eller en app krävs på din Xbox 360-konsol.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-anslutningen

Se Jag får ett felmeddelande när jag testar Xbox Live-anslutningen om du har problem med att ansluta eller förbli ansluten till Xbox Live.

Pröva nästa lösning om problemet kvarstår.

Lösning 2: Rensa systemets cacheminne

Problemet kan eventuellt försvinna om du tar bort de tillfälliga filerna på konsolen. Följ instruktionerna i artikeln Så här rensar du systemets cacheminne på Xbox 360. Pröva sedan att ladda ned uppdateringen igen.

Pröva nästa lösning om problemet kvarstår.

Lösning 3: Kopiera uppdateringen till ett USB-flashminne, till en CD eller en DVD

Kopiera konsoluppdateringen från datorn till ett USB-flashminne, till en CD eller en DVD och installera sedan uppdateringen på konsolen. Gör så här:

Kopiera till ett USB-flashminne

Obs! USB-flashminnet måste använda filsystemet FAT32.

1. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på datorn.
  2. Ladda ned uppdateringsfilen.
  3. Klicka på Save för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
  4. Packa upp filen:
  • Om du använder Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 packar du upp ZIP-filen genom att dubbelklicka på den.
  • Om du använder en tidigare version av Windows behöver du ett särskilt program för att packa upp filen (till exempel WinZip).
  1. Kopiera innehållet i zip-filen till rotkatalogen på USB-flashminnet.
  2. Ta ut USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
  3. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på Xbox 360-konsolen.
  4. Starta om konsolen.
  5. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.

Bränna på cd eller dvd

Du kan även ladda ned uppdateringen till datorn, bränna uppdateringen på en cd- eller dvd-skiva och sedan installera uppdateringen på konsolen. Gör så här:

1. Ladda ned uppdateringsfilen till datorn.
  2. Klicka på Spara för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
  3. Packa upp filen:
  • Om du använder Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 packar du upp ZIP-filen genom att dubbelklicka på den.
  • Om du använder en tidigare version av Windows behöver du ett särskilt program för att packa upp filen (till exempel WinZip).
  1. Sätt in en tom, skrivbar cd- eller dvd-skiva i datorn.
  2. Kopiera innehållet i zip-filen till rotkatalogen på cd:n eller dvd:n och välj att skriva (bränna) filerna på skivan.
  3. När filerna har bränts på skivan tar du bort den från datorn och sätter in den i skivenheten på Xbox 360-konsolen.
  4. Starta om konsolen.
  5. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.
Kontakta Xbox-supporten om du får samma felmeddelande efter att du prövat de här lösningarna.