Felet xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751 visas när du laddar ned en uppdatering till din Xbox 360-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering av programvaran till din Xbox 360:

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751

Obs! Siffrorna ”x” i det här felet varierar.

Det kan innebära att nedladdningen misslyckades på grund av:

• Xbox Live-tjänsten är inte tillgänglig för tillfället.
  • Det finns ett anslutningsproblem.
  • Din konsol kan inte nå värdtjänsten för programvaruuppdateringen.

Lösning

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-29T09:20:29.3151911+00:00

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

Om du tidigare har kunnat ansluta till Xbox Live med din nuvarande konsol och nätverkskonfiguration kan du testa din Xbox Live-anslutning för att se om du är ansluten. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Inställningar, Systeminställningar och sedan Nätverksinställningar.
  2. Välj namnet på ditt trådlösa nätverk eller välj Trådburet nätverk för en kabelanslutning.
  3. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Om du inte kan ansluta till Xbox Live kommer anslutningstestet att visa var i anslutningsprocessen felet uppstår. Det talar också om vilken typ av fel det är. Anteckna den här informationen och gå sedan till Lösning för Xbox-anslutningsfel för att lösa problemet.

Lösning 3: Prova lösningen för nedkoppling av Xbox 360

Åtgärda problemet genom att prova lösningen för nedkoppling av Xbox 360.

Om problemet ändå kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.