Felet 8007000B visas när du loggar in på Xbox Live på Xbox 360

Följande felmeddelande och fel visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360-konsolen:

• Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
  • Status code: 8007000B

Detta innebär att konsolen inte kan ansluta till Xbox Live-tjänsten. Detta problem kan ha följande orsaker:

• Vissa Xbox Live-funktioner är inte tillgängliga på grund av systemunderhåll eller ett oväntat Xbox Live-problem.
  • Din konsol kanske inte är ansluten till Xbox Live-tjänsten.
  • Du kanske inte har alla nödvändiga portar öppna i ditt nätverk.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Vissa Xbox Live-funktioner kan vara otillgängliga under schemalagt systemunderhåll eller temporära Xbox Live-problem. Du kan fastställa Xbox Live-tjänstens status genom att gå till statussidan för Xbox Live.

Om en varning visas i Xbox Live-tjänsten försöker du igen senare när Xbox Live-tjänsten är tillgänglig. Om Xbox Live-tjänsten är tillgänglig och du fortfarande får detta felmeddelande prövar du nästa lösning.

Lösning 2: Testa anslutningen till Xbox Live-tjänsten

Testa Xbox Live-anslutningen på Xbox 360-konsolen. Gör så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Network Settings.
  3. Välj Wired Network eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  4. Välj Test Xbox Live Connection.

Obs! Om testet misslyckas och du inte kan ansluta till Xbox Live, testar du anvisningarna i Lösning för Xbox Live-anslutningsfel.

Om Xbox Live-tjänsten är tillgängligt men anslutningen inte fungerar, prövar du nästa lösning.

Lösning 3: Öppna nätverksportar

Flera portar måste vara öppna i nätverksenheterna eller brandväggen för att du ska kunna ansluta till Xbox Live. Mer information om vilka nätverksportar som måste vara öppna för Xbox Live finns i Nätverksportar som används av Xbox Live.

Om lösningarna inte hjälper kontaktar du Xbox-supporten.