Felet 80070017 visas när du laddar ned innehåll på en Xbox 360-konsol

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live till en Xbox 360-konsol:

80070017

Detta kan innebära att nedladdningen inte kunde slutföras på grund av ett nätverksfel.

Lösningar

Lösning 1: Ta bort ofullständiga nedladdningar och ladda ned innehållet igen

Om du behöver åtgärda det här problemet tar du bort ofullständiga nedladdningar och temporära filer och laddar sedan ned innehållet igen. Gör så här:

1. Gå till Settings på Xbox 360-konsolen och välj sedan System.
  2. Välj Storage och välj sedan din lagringsenhet.
  3. Välj innehållstypen som du försöker ladda ned.
  4. Leta upp den artikel som du försöker ladda ned.
  5. Ta bort artikeln som visas med en gul varningsikon. Den här gula ikonen indikerar en ofullständig eller skadad nedladdning.
  6. Töm systemets cacheminne på Xbox 360.

Försök nu ladda ned innehållet igen från nedladdningshistoriken. Gör så här:

1. Logga in på Xbox Live på konsolen.
  2. Gå till Settings och välj Account.
  3. Välj Download History.
  4. Markera objektet och välj Download Again.

Pröva nästa lösning om felet 80070017 uppkommer igen.

Lösning 2: Ladda ned till en annan lagringsenhet

Ladda ned objektet till en annan lagringsenhet (till exempel en annan hårddisk, en minnesenhet eller ett USB-flashminne).

Pröva nästa lösning om du fortfarande inte kan ladda ned artikeln.

Lösning 3: Utnyttja nätverkets bandbredd maximalt

Kontrollera att inga andra datorer i hemmanätverket laddar ned eller överför filer när du laddar ned innehåll från Xbox Live. Om någon annan i hemmet använder internet tar han eller hon i anspråk bandbredd i nätverket som skulle kunna användas för konsolen.

Obs! Bandbredd är den mängd information som kan överföras via internetanslutningen åt gången.

Du kan också prova att tillfälligt koppla från eller stänga av enheter som är anslutna till hemnätverket.

När du har maximerat nätverkets bandbredd provar du att ladda ned innehållet igen. Om nedladdningen misslyckas igen provar du nästa lösning.

Lösning 4: Ta bort och installera om spelet

Om du försöker ladda ned nytt innehåll för ett spel kan du prova att åtgärda det här problemet genom att ta bort spelet som du försöker ladda ned det nya innehållet för, installera om spelet och sedan försöka ladda ned innehållet igen.

Obs! När du tar bort ett spel tas det och sparade spel bort. Vi rekommenderar att du kopierar alla sparade spel till ett USB-flashminne innan du tar bort själva spelet. På så sätt kan du kopiera tillbaka den sparade spelinformationen till konsolen när du har tagit bort och installerat om spelet. Mer information om hur du kopierar innehåll till en annan lagringsenhet finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox.

Ta bort och installera om ett spel

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Öppna My Settings och välj System.
  3. Välj Storage och välj sedan din lagringsenhet.
  4. Välj din primära minnesenhet (förmodligen en hårddisk).
  5. Välj Games & Apps.
  6. Välj det spel som du har problem med och tryck på Y på handkontrollen.
  7. Välj Delete. Bekräfta borttagningen.
  8. Tryck på B på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  9. Töm systemets cacheminne på Xbox 360.
  10. Installera spelet igen om det borttagna spelet ursprungligen installerades från en skiva. Hämta spelet igen om du hämtade det från Xbox Live. Lär dig ladda ned innehåll igen.
  11. Kopiera tillbaka det sparade spelet från minnesenheten eller USB-enheten till Xbox 360-hårddisken.
  12. Försök ladda ned artikeln igen.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 5: Kontakta Xbox-supporten

Kontakta Xbox-supporten om de ovanstående lösningarna inte löste problemet.

Relaterade problem