Felet 80070020 visas när du laddar ned din profil på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil till din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
80070020

Om du får detta meddelande och denna felkod betyder det att nedladdningen misslyckades, men att problemet kan vara tillfälligt.

Lösningar

Lösning 1: Töm cacheminnet, starta om konsolen och ladda ned din profil igen

Töm systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Lagringsutrymme eller Minne.
  1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Clear System Cache.
  1. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Yes.

Ladda ned din profil igen
Starta om konsolen. Försök sedan ladda ned profilen igen. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Download Profile.
    Obs! Om Download Profile inte visas är du förmodligen inloggad på din profil. Tryck på X-knappen för att logga ut.
  2. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag. Om du inte kommer ihåg inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto kan du läsa Vanliga frågor om hantering av Microsoft-kontot.
    Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto för att det ska gå att ladda ned profilen.
  3. Ange ditt lösenord.
  4. Välj lagringsenhet för din profil (t.ex. hårddisk) om du ombeds göra det. Nedladdningen av din profil påbörjas.
Alternativet Kom ihåg lösenord
Alternativet Kom ihåg lösenord

Alternativet Remember Password är inaktiverat som standard. Det innebär att du ombeds att ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din Xbox Live-profil. Lämna Remember Password omarkerat om du vill ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil på den här konsolen.

Du ska nu kunna logga in på den här konsolen med hjälp av din Xbox Live-gamertag.

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten

Kontakta Xbox-supporten om lösningen inte fungerar.