Felkod 800700E8 visas när du laddar ned innehåll från Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live till din Xbox 360-konsol:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.

Statuskod: 800700E8

Detta kan innebära att Xbox Live har råkat ut för ett fel eller att din Xbox-konsol har problem med nätverksanslutningen.

Obs! Detta är bara ett tillfälligt fel och behöver inte gälla dina betalnings- och kontouppgifter.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-02-25T00:01:23.1391438+00:00

Lösning 2: Genomför köpet med en webbläsare

Om du får problem när du köper något kan du komma runt det genom att handla online med en webbläsare på Xbox.com i stället för via konsolen. Så här gör du:

1. Logga in på account.microsoft.com med ditt Microsoft-konto.
  2. Välj eller tryck på Store och välj sedan den kategori du vill köpa något från. Om du till exempel vill köpa en video klickar du på Underhållning och sedan på Film och TV.

Lösning 3: Rensa systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  2. Välj Storage.
Skärmen Systeminställningar visas med alternativet
  1. Markera, men välj inte, en lagringsenhet. Tryck sedan på Y-knappen på handkontrollen så att Enhetsalternativ visas.

Obs! Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du markerar. Cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.
Skärmen Lagringsenheter visas med alternativet
  1. På skärmen Enhetsalternativ väljer du Rensa systemcache.
Skärmen Enhetsalternativ visas med alternativet
  1. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja.

Obs! Du kommer tillbaka till skärmen Lagringsenheter när systemcachen har rensats. Sedan kan du trycka på Guide-knappen på handkontrollen och återgå till startsidan i Xbox.

Lösning 4: Starta om din Xbox 360-konsol

Stäng av konsolen och sätt på den igen för att se om det löser problemet. Så här gör du:

1. Om du vill stänga av konsolen trycker du på av/på-knappen framtill på konsolen. (Se de gröna knapparna som lyser nedan.)
Av/på-knappen på en Xbox 360-konsol i originalutförande och på en Xbox 360 E-konsol omges av gröna linjer som framhäver knappen.
  1. Tryck på av/på-knappen igen för att slå på konsolen.

Lösning 5: Felsök nätverksanslutningen

Kör Lösningen för Xbox 360-anslutningsfel. Du kan identifiera problemet, t.ex. en dålig internetanslutning eller ett routerproblem, med den här utförliga guiden.