Felkoden 80070194 visas när du laddar ned Xbox Live-innehåll på Xbox 360

Följande felkod och meddelande kan visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

80070194

Lösningar

Lösning 1: Avbryt eller ta bort ofullständiga nedladdningar och försök att ladda ned innehållet igen

För att åtgärda problemet avbryter du alla pågående nedladdningar, tar bort ofullständiga nedladdningar och försöker sedan ladda ned innehållet igen. Gör så här:

Steg 1: Avbryt alla nedladdningar

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Marketplace.
  3. Välj Active Downloads.
  4. Välj Cancel All.

Steg 2: Avbryt ofullständiga nedladdningar

1. Gå till Settings på konsolen och välj System.
  2. Välj Storage och välj sedan din lagringsenhet.
  3. Välj innehållstypen som du försöker ladda ned.
  4. Leta upp den artikel som du försöker ladda ned.
  5. Om artikeln visas i listan markerar du den och väljer Delete (Ta bort).

Steg 3: Ladda ned innehållet igen

Försök ladda ned innehållet igen från nedladdningshistoriken. Gör så här:

1. Logga in på Xbox Live på konsolen.
  2. Gå till Settings och välj Account.
  3. Välj Download History.
  4. Bläddra i nedladdningshistoriken. Välj artikeln och ladda ned den igen genom att följa anvisningarna.

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten

Om lösningarna inte hjälper kontaktar du Xbox-supporten.

Relaterade problem