Felkod 8007019c visas när du använder Xbox Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande kanske visas när du använder Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Detta kan innebära att:

• Det finns ett temporärt fel på Xbox Live
  • Det finns ett problem med din bandbredd
  • Det finns ett problem med din nätverkskonfiguration
  • Du försöker göra nedladdningen under högbelastningstid

Lösningar

• Lösning 1: Ladda ned innehållet igen

Försök ladda ned innehållet igen från nedladdningshistoriken. Så här gör du:

1. Logga in på Xbox Live på konsolen.
    2. Gå till Settings och välj Account.
    3. Välj Download History.
    4. Bläddra i nedladdningshistoriken. Välj artikeln och ladda ned den igen genom att följa anvisningarna.
    5. Om nedladdningen misslyckas igen provar du nästa lösning.

• Lösning 2: Utnyttja nätverkets bandbredd maximalt

När du laddar ned innehåll från Xbox Live kontrollerar du att inga andra datorer i hemmanätverket laddar ned eller överför filer. Om någon annan i hemmet använder Internet använder han eller hon nätverksbandbredd som skulle kunna användas för konsolen.

Obs! Bandbredd är den mängd information som kan överföras via Internetanslutningen åt gången.

Du kan också prova att tillfälligt koppla från eller stänga av enheter som är anslutna till hemnätverket.

När du har maximerat nätverkets bandbredd provar du att ladda ned innehållet igen. Om nedladdningen misslyckas igen provar du nästa lösning.

• Lösning 3: Ladda ned vid en annan tidpunkt på dagen

En del Internetleverantörer blockerar eller begränsar stora nedladdningar under högbelastningstid. Om en Internetleverantör ”återställer” en anslutning efter en viss tidsperiod eller begränsar storleken på nedladdningar kan ett felmeddelande visas. Om du har problem med att ladda ned innehåll kontaktar du Internetleverantören för att ta reda på om de har begränsat hastigheten eller storleken på nedladdningen, eller mängden innehåll som kan laddas ned.

Internetnätverk i bostadsområden är ofta mer belastade på kvällarna när många är hemma. Du kan få en snabbare Internetanslutning under dagen.

Om du försöker ladda ned innehållet en annan tidpunkt på dagen och nedladdningen fortfarande misslyckas, provar du nästa lösning.

• Lösning 4: Öppna nätverksportar

Om du har en brandvägg eller en router, måste du kanske ändra konfigurationen för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Den här konfigurationsändringen kallas ibland för att öppna eller vidarebefordra portar.

Om du vill veta vilka nätverksportar Xbox Live använder läser du Nätverksportar som används av Xbox Live.

Om du inte kan eller vill öppna nätverksportar kan du prova att ansluta till Xbox Live via en direkt modemanslutning (i stället för att ansluta via en router eller gateway). Anslut ena änden av nätverkskabeln till kontakten på Xbox 360-konsolens baksida och den andra änden till modemet. På så sätt kringgås eventuella nätverksenheter, t.ex. en router eller brandvägg.

• Lösning 5: Kontakta Xbox-supporten

Om lösningarna misslyckas kontaktar du Xbox-supporten.

Relaterade problem