Felet 8007045D visas när du laddar ned din Xbox Live-profil på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil:

Det går inte att ladda ned Xbox Live-profiler just nu. Försök igen senare.
Statuskod 8007045D

Detta innebär att ett fel har uppstått under nedladdningen.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-25T21:46:13.6837411+00:00

Lösning 2: Testa din Xbox Live-anslutning

Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live om du inte kan ansluta till Xbox Live.

Lösning 3: Rensa systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  3. Välj Lagring eller Minne.
  4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen  på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  5. Välj Rensa systemcache.
  6. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja.

Lösning 4: Ta bort profilen som finns sparad på Xbox-konsolen och ladda sedan ned den igen

Gör så här för att ta bort profilen som finns sparad på Xbox-konsolen:

1. Gå till Inställningar och välj System.
  2. Välj Lagring.
  3. Välj Alla enheter.
  4. Välj Spelarprofiler.
  5. Välj den gamertag du vill ta bort.
  6. Välj Ta bort.
  7. Välj Ta bara bort profilen. (Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.)

Ladda ned din Xbox Live-profil:

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  2. Välj Ladda ned profil.
    Obs! Om du inte får aviseringen Ladda ned profil är du förmodligen inloggad på din profil. Tryck på X-knappen  för att logga ut.
  3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag. Om du glömt inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto går du till Frågor om ett Microsoft-konto eller gamertag.
    Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto för att det ska gå att ladda ned profilen.
  4. Välj lagringsenheten för din profil (t.ex. Hårddisk).
    Nedladdningen av din profil påbörjas.
När nedladdningen slutförts kan du välja om du vill att ett lösenord kopplat till Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil. Standardinställningen för Kom ihåg lösenord är av, vilket innebär att konsolen ber dig om ditt Microsoft-kontos lösenord när du loggar in med din Xbox Live-profil.
Alternativet Kom ihåg lösenord är markerat på Xbox 360-inloggningsskärmen.
Lämna Kom ihåg lösenord omarkerat om du vill ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil på den här konsolen. Du ska nu kunna logga in på konsolen med hjälp av din Xbox Live-gamertag.