Felet 800704DC visas när du laddar ned din Xbox Live-profil på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil till din Xbox 360-konsol:

Det går inte att ladda ned Xbox Live-profiler just nu. Försök igen senare.

Statuskod: 800704DC

Detta kan innebära att det är något fel med Xbox Live-tjänsten eller ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-18T04:21:33.2300389+00:00

Lösning 2: Gå igenom ditt Microsoft-konto och se vad du har för status

Om du har ändrat betalningsalternativ nyligen kontrollerar du att det har uppdaterats korrekt på ditt faktureringskonto. Om ditt aktuella betalningsalternativ har löpt ut måste du ändra till ett nytt kontokort eller lägga till ett annat betalningsalternativ.

Om du vill uppdatera ditt betalningsalternativ läser du Uppdatera ett betalningsalternativ online och väljer Uppdatera ett betalningsalternativ eller Lägg till betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Lösning 3: Felsök din Xbox Live-anslutning

Det här problemet kan uppstå om det finns ett problem med din internetanslutning. Prova att felsöka din anslutning med lösningen för Xbox 360-anslutningsfel.

Lösning 4: Kontrollera faktureringsinformationen för ditt Microsoft-konto.

Kontrollera att faktureringsinformationen på ditt Microsoft-konto är korrekt:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

Lösning 5: Ändra lösenordet för ditt Microsoft-konto

Prova att ändra Microsoft-kontots lösenord för att lösa problemet:

1. I en webbläsare går du till sidan Mitt konto.
  2. Klicka på Ändra lösenord.
  3. Skriv in ditt nuvarande lösenord och ett nytt lösenord och klicka sedan på Spara.
  4. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  5. På din konsol loggar du in på ditt Microsoft-konto och försöker ladda ned profilen igen.

Lösning 6: Ta bort all information som lagras på Xbox 360-konsolen

Det kan vara något problem med den Xbox-profil som är lagrad på din Xbox 360-konsol. Ta bort profilen och ladda ned den igen:

1. Ta bort profilen från Xbox 360-konsolen. Om du vill ha anvisningar läser du Ta bort en Xbox Live-profil från en Xbox 360-konsol.
  2. Rensa systemets cacheminne. För att göra det läser du Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360.
  3. Stäng av Xbox 360-konsolen och din nätverksmaskinvara (till exempel modem och router).
Bilden visar en Xbox 360-konsol ansluten till en Ethernet-router.
  1. Vänta i 30 sekunder.
  2. Slå på modemet och vänta tills det är online (det tar ungefär en minut).
  3. Starta nästa maskinvaruenhet (till exempel routern) och vänta i en minut till.
  4. Ladda ned profilen.

När profilen laddats ned startar du om konsolen och försöker sedan ansluta till Xbox Live.