Felet 80070525 visas när du använder Xbox Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du använder Xbox Live:

Sorry, there was a problem. Please try again later.

Code: 80070525

Det här kan innebära något av följande:

• Du försökte logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto som inte har några säkerhetsbevis kopplade och som normalt inte är kopplat till den Xbox-konsol du använder.

Obs! Ett säkerhetsbevis är en kontaktpunkt (t.ex. en e-postadress eller ett telefonnummer) som Microsoft kan använda för att kontakta dig för att bekräfta att du äger kontot om vi har frågor angående ditt kontos säkerhet. Lär dig mer om säkerhetsbevis på Säkerhetsbevis för Microsoft-konto, översikt.

• Du råkade ut för ett NAT-fel (Network Address Translation).

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Lägg till ett (eller flera) säkerhetsbevis för ditt Microsoft-konto. För hjälp, se Lägg till ett säkerhetsbevis för Microsoft-konto.

Lösning 2: Undersök och lös anslutnings- eller NAT-fel. För hjälp, se Felsöka Xbox Live-anslutningen.

Om dessa lösningar inte fungerade och felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.