Felet 80070571 visas när du laddar ned en Xbox Live-profil på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil till en Xbox 360-konsol:

80070571

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Det kan innebära att din Xbox Live-profil på konsolen är skadad.

Lösningar

Lösning 1: Ta bort den skadade profilen, rensa systemets cache och ladda sedan ned din profil igen

Du åtgärdar det här problemet genom att ta bort den skadade profilen på Xbox 360-konsolen och sedan ladda ned profilen igen.

Steg 1: Ta bort den skadade profilen

1. Gå till settings och välj sedan System.
  2. Välj Lagring.
  3. Välj All Devices.
  4. Välj Gamer Profiles.
  5. Välj den gamertag du vill ta bort.
  6. Välj Delete.
  7. Välj Delete Profile Only. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.

Steg 2: Rensa systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  1. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  2. Välj Lagring eller Minne.
  3. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen  på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter om du gör detta.)
  4. Välj Rensa systemcache.
  5. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja.
  6. Starta om konsolen.

Steg 3: Ladda ned din Xbox Live-profil

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  2. Välj Ladda ned profil.
    Obs! Om du inte ser Ladda ned profil är du förmodligen inloggad. Tryck på X-knappen  för att logga ut från din profil.
  3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag.
    Anmärkningar
  4. Välj lagringsenheten för din profil (t.ex. Hårddisk).

Nedladdningen av din profil påbörjas. När din profil har laddats ned kan du välja om du vill att ett lösenord för Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil.

Lösning 2: Felsök din lagringsenhet

Obs! Den här lösningen fungerar inte med 4 GB-konsoler.

1. Stäng av konsolen.
  2. Ta bort hårddisken (se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk).
  3. Pröva en annan Xbox 360-hårddisk om du har en, eller ett externt USB-flashminne.
  4. Ladda ned din profil (mer information finns i Steg 3 i lösning 1).
    Obs! Om profilen går att ladda ned utan problem låg problemet troligen hos den ursprungliga lagringsenheten. Se Felsöka Xbox 360-hårddiskar eller USB-enheten fungerar inte när den ansluts till en Xbox 360-konsol.