Felet 8007065b uppkommer då du använder Xbox Live

Du ser följande felkod när du använder Xbox Live:

8007065b

Detta kan innebära att Xbox Live-tjänsten ligger nere. Denna felkod kan också visas efter att du ändrat din gamertag, vilket kan innebära att din gamertag-ändring inte applicerats korrekt på kontot.

Lösningar

Lösning 1: Se om det finns några statusmeddelanden för Xbox Live

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Vänta en stund och försök sedan igen om några varningar visas om tjänsten.

Enbart kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få ett SMS-meddelande när den fungerar igen. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Notify me when this service or app is up and running.

Lösning 2: Logga ut och starta om konsolen
Logga ut från den profil som är kopplad till din gamertag. Starta om konsolen och försök sedan att logga in på din profil igen.

Om ingen av lösningarna åtgärdar problemet kontaktar du Xbox-supporten.